Skip to main content
Kocatepe Mahallesi Ofis Lamartine Lamartin Caddesi, 6 No:6 D:Kat 5, 34437 Beyoğlu, Turkey 2050€ - 2450€

Consultaţii gratuite

Lăsaţi-ne numărul de telefon şi vă vom suna în cel mai scurt timp

Sunați-ne acum +40 (754) 930 600
Acasă / Chirurgie Estetica / Rinoplastia

Rinoplastia și chirurgia nasului în Turcia

Rinoplastia este o intervenție chirurgicală la nas efectuată pentru a schimba forma nasului și a îmbunătăți funcția acestuia. Poate fi efectuata ca urmare a unor motive medicale, cum ar fi corectarea problemelor de respirație nazală sau corectarea unor defecte cauzate de traume. Dar poate fi făcuta și din motive estetice, cum ar fi minimizarea și îngustarea nasului, ștergerea denivelărilor sau schimbarea formei externe. Rinoplastia se face atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Te gândești la o o rinoplastie la Istanbul? Aici vă vom explica toate detaliile despre ce este rinoplastia, ce tehnici sunt disponibile, cât costă rinoplastia în Turcia ... Și de ce Clinicana este cea mai bună alegere pentru acest tip de tratament chirurgical.

Cuprins

Rinoplastia: cost în Marea Britanie și Turciakey

Cât costa o rinoplastie? Pentru a răspunde corect la această întrebare, trebuie luați în considerare mai mulți factori, cum ar fi tipul de intervenție chirurgicală și ce tehnică va fi utilizată pentru intervenție; dar, desigur, un factor cheie pentru prețul rinoplastiei este țara și clinica aleasă pentru operație: de exemplu, o rinoplastie la Londra va fi întotdeauna mult mai scumpă decât aceeași operație făcută in Istanbul, unde există chirurgi faimosi, dar preturile sunt mult mai accesibile.

În mod normal, prețul unei rinoplastii in Marea Britanie variază de la 4.500 la 8.000 de lire sterline, chiar mai mult; cu toate acestea, prețul unei rinoplastii în Turcia în clinica noastră din Istanbul variază de la 3.000 la 6.000 dolari (adică de la 2.300 la aproximativ 4.350 lire sterline), în funcție de fiecare caz și de tratamentul necesar.

În plus, includem în acest preț o zi de cazare într-o rezerva de lux privată din spitalul nostru modern, precum și costul medicamentelor și, desigur, toate transferurile de la și către aeroportul din Istanbul. Și cel mai important: credem că rezultatul rinoplastiei după operație te va lăsa uimit și vei obține aspectul pe care îl doreai de mult timp.

De ce să  alegem  aceasta clinica pentru operatia de rinoplastie?

Un preț al rinoplastiei mult mai accesibil nu este  motivul unic și nici cel mai important pentru a alege clinica noastră din Istanbul, Turcia. Clinicana deține certificarea internațională JCI și certificarea de sănătate ISO și, prin urmare, vă putem garanta că veți beneficia de cea mai buna asistență medicală datorită personalului nostru medical specializat și a experienței sale vaste. De asemenea, avem cel mai bun chirurg de rinoplastie din Turcia, specializat în orice procedură de rinoplastie.

Prin efectuarea rinoplastiei la Clinicana, puteți beneficia de:

 • Mărimea nasului în raport cu echilibrul facial.

 • Modificarea lățimii nasului la puntea sa, la mărimea și poziția nărilor.

 • Profilul nasului cu umflături sau depresiuni vizibile

 • Vârful nasului lărgit, bulbos, înfundat sau carn

 • Nări mari, largi sau ridicate.

 • Asimetria nazală.

Etapele preoperatorii:

Dacă va decideți să efectuati o rinoplastie, puteți discuta cu personalul medical de la  Clinicana, contactându-ne prin intermediul site-ului nostru web și trimiteți-ne fotografiile. Fiecare caz diferă de celălalt, așa că trebuie să evaluăm fotografiile trimise de pacienții noștri. Echipa noastră medicală va fi întotdeauna dispusă să discute problemele dvs. și să vă ofere cele mai bune soluții.

Medicii de la Clinicana pot preciza exact ce caracteristici ale feței te pot face să arăți mai bine și să-ți explice cum schimbările îți vor îmbunătăți aspectul; De asemenea, îți vor evalua structura nasului și alte caracteristici faciale. După analizarea cazului dvs., vă vom spune ce rezultate puteți aștepta de la o intervenție.

Vom lua în considerare starea dvs. de sănătate și vom discuta despre riscuri, perioada de vindecare și costuri, deoarece există mai multe tehnici care pot fi utilizate pentru a reconstrui nasul. În cazul în care decideți să continuați procedura, vă vom explica exact pas cu pas ce trebuie să faceți.

Țineți cont de faptul că numărul de globule roșii trebuie să fie în anumite limite, astfel încât pacienții să poată efectua operația. Este important să ne informați despre posibile alergii, probleme cardiace sau orice alte condiții medicale, precum și despre orice posibilă sarcină.

De asemenea, trebuie să știm dacă luați anticoagulante, steroizi, izotretinoină sau orice alte medicamente similare. În mod normal, anticoagulantele trebuie oprite cu 10 zile înainte de procedură; cu toate acestea, este important ca pacienții să consulte un medic înainte de a opri orice administrare de medicamente.

Pași in interventia de  rinoplastie

 • Operația se efectuează sub anestezie generală.

 • Pacienții nu trebuie sa mai mănânce și să bea cu o seară înainte de operație (de la miezul nopții).

 • Operația are loc după ce pacientul este consultat de un medic anestezist și chirurg.

 • Operația durează 2 sau 3 ore

 • Este posibil să avem nevoie de grefe cartilaginoase pentru a fi prelevate din coaste dacă pacientul a avut o rinoplastie trecută eșuată sau dacă a existat o pierdere de cartilaj. Acest lucru poate cauza o cicatrice sub sân (4 cm lungime), dar nu cauzează probleme medicale.

 • Bandajul  nasului este îndepărtată în prima zi postoperatorie. O proteza nazală este îndepărtată în ziua 6 postoperatorie.

Problemele importante trebuie clarificate:

  1. Vânătaile sub ochi pot apărea în perioada postoperatorie. Vindecarea poate fi facilitată cu medicamente, dar mai bine ar trebui să fii pregatit să aștepți 10 zile pentru a dispărea vânătăile complet. Evitați o expunere puternică la lumina soarelui un timp.

  2. Nu purtați ochelari de vedere pentru primele trei luni, puteți folosi lentile de contact.

  3. Nu mâncați alimente care au nevoie de mestecat greu și evitați să vă suflați nasul în prima săptămână.

  4. Folosiți spray nazal numai după consultarea medicului.

Modalități și tehnici utilizate

Nu toate rinoplastiile sunt la fel. Asta înseamnă că fiecare intervenție chirurgicală diferă în funcție de nevoile dvs. După ce ați decis să efectuati o rinoplastie in Istanbul, Turcia, următorul pas va fi să primiți ajutorul nostru pentru a evalua ce tip de rinoplastie este cel mai potrivit pentru dvs. Există mai multe tehnici, iar personalul medical de la Clinicana va decide care vi se potrivește cel mai bine.

Rinoplastie închisă:

Acest tip de chirurgie este cel mai frecvent dintre toate tipurile de rinoplastie. Toate fisurile din interiorul nasului sunt ascunse fără cicatrici externe. Țesuturile externe sunt intoarse pentru a ajunge la os și cartilaj pentru a face modificările necesare. Această procedură are câteva caracteristici care o fac foarte sigură:

 • Mai puțin traumatizant

 • Șanse mici de umflare

 • Cicatrici invizibile

 • O perioadă scurtă de operație.

 • Perioada de vindecare este mai scurtă, iar revenirea la viața normală este mai rapidă.

Rinoplastie deschisă:

Rinoplastia deschisă este o intervenție chirurgicală plastică adecvată pentru pacienții care prezinta cazuri mai complexe. Personalul medical taie pielea între nări în vârful nasului, o regiune numită columella; apoi vor ridica pielea în sus pentru a descoperi interiorul nasului, pentru a avea o accesibilitate mai bună pentru a face modificările necesare. Doar echipele medicale cu suficientă experiență și cele mai bune abilități pot efectua o rinoplastie deschisă.

Rinoplastia deschisă este cea mai bună pentru pacienții care suferă de:

- Malformații genetice și scheletice ale nasului (deformare a nasului buzelor fante).
- Malformații ale nasului dobândite (traume puternice care au nevoie de altoire).
- Greșeli rezultate din îndepărtarea denivelărilor din podul nasului.
- Rinoplastia efectuata in trecut cu rezultate nesatisfăcătoare.

După efectuarea unei rinoplastii deschise, columella este suturată și nasul este fixat pentru a-l menține stabil. După stabilizare, nasul este rotunjit cu o proteza specială care se potrivește dimensiunii nasului, doar pentru a ajuta la protejarea țesuturilor sensibile ale noului nas în timpul procesului de vindecare. Această sustinere protezica va fi îndepărtată la o săptămână după operație.

Rinoplastia secundară (corectarea unei rinoplastii esuate):

Corectarea unui rezultat nesatisfacator al rinoplastiei este o altă intervenție chirurgicală plastică făcută după prima. Pacienții aleg să corecteze rinoplastia în cazul unor rezultate nesatisfăcătoare sau să facă noi modificări care nu sunt incluse în prima. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru corectarea rinoplastiei este dificultatea in a  respira sau puntea neregulată a nasului.

Rinoplastie cu fillere injectabile (rinoplastie nechirurgicală):

Rinoplastia nechirurgicală este mai puțin frecventă și se mai numește rinoplastie de injecție. O pot face dermatologi, chirurgi plastici și chiar asistenți medicali sau chirurgi plastici generali. În loc de tăieturi, unele produse injectabile sunt utilizate pentru a corecta mici defecte ale nasului. Cele mai utilizate produse sunt Juvederm și Restylane.

Unul dintre dezavantajele acestei metode este că rezultatele sale nu sunt permanente. Cu timpul, pielea absoarbe produsele injectate, iar modificările făcute vor dispărea, ceea ce va necesita proceduri suplimentare..

Aimes of rhinoplasty

Putem relua principalele tipuri de rinoplastie în următoarele aspecte:

Îngustarea nasului:

Acest tip este cel mai cunoscut: își propune să reducă la minimum volumul total al nasului. Mulți oameni doresc să aibă un nas echilibrat, armonios cu alte părți ale feței și dimensiunea totală a persoanei. Oamenii care doresc să își reformeze nasul se plâng foarte mult de faptul că este mare: poate din cauza lungimii sau lățimii sau din cauza proeminenței sale.

În plus, multe persoane cu nasul mare au o oarecare convexitate pe punțile nasului. În timpul operației de îngustare a nasului, alte puncte trebuie, de asemenea, îmbunătățite precum asimetria, nările și vârful nasului.

Îmbunătățirea formei nasului:

Un nas perfect are câteva caracteristici nevăzute care îl fac atractiv. Chiar dacă lungimea și lățimea sunt bune, există și alte elemente care afectează frumusețea nasului. Aceste elemente importante includ forma nasului, neregularitatea vârfului, asimetria și frumusețea punții nasului.

Un vârf de nas bine conturat este suficient de îngust și are o formă adecvată și părți moi. Un vârf  placut estetic nu este foarte larg, de formă pătrată sau bulbos. Un aspect nestisfacator rezultă din piele groasă sau cartilaje slabe: în astfel de cazuri, este mai bine să găsiți un cadru mai puternic, care împinge pielea și dă o fermitate mai bună.

Corectarea rinoplastiei:

Corectarea rinoplastiei are ca scop reformarea nasului; pentru persoanele care au deja una sau mai multe rinoplastii efectuate. Poate varia de la simple intervenții chirurgicale, la îndepărtarea resturilor osoase sau cartilaginoase sau la intervenții mult mai complicate.

Rinoplastia de restaurare a nasului:

În cazuri de tumorectomie sau după traumatisme, nasul poate fi foarte deformat din cauza părților pierdute. Restaurarea nasului este chirurgia plastică necesară reformării țesuturilor absente sau deteriorate. De obicei, sunt înlocuite cu alte țesuturi. Cele trei straturi de nas înlocuite sunt:

- Țesut exterior flexibil, inclusiv piele și țesut moale sub piele
- Cadru osos-cartilaj.
- mucoasa internă: restaurarea chirurgicală are nevoie de grefe prelevate din alte părți ale corpului.

Restaurarea totală a nasului are nevoie de multe proceduri chirurgicale.

Rinoplastie pentru persoanele in etate:

Rezultatele îmbătrânirii la nivelul  nasului sunt aceleași ca la toate celelalte părți ale feței umane. Acestea includ nasul cu aspect “ înecat”, vârful aplatizat sau neclar al nasului sau denivelări la podul nasului. Acest tip de rinoplastie își propune să corecteze aceste modificări legate de vârstă. Rinoplastia la persoanele in etate se face de obicei împreună cu intervențiile chirurgicale ale feței și pleoapelor.

Întrebări frecvente (întrebări și răspunsuri despre rinoplastie)

În cele din urmă, vom oferi un răspuns detaliat la cele mai frecvente întrebări de la pacienții interesați sa efectueze o rinoplastie. În cazul în care aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactati direct.

Recuperarea dupa rinoplastie: cât timp imi trebuie până mă întorc la viața normală?

De obicei, rinoplastia este una dintre cele mai nedureroase operații estetice în comparație cu altele.

 • S-ar putea să vă simțiți un pic obosit după operație, iar nasul s-ar putea să doară puțin în primele zile, cu puține umflături și roșeață.

 • S-ar putea să simțiți presiune asupra pintenului din cauza unui nas umflat.

 • După trei zile, umflatura va incepe sa se retraga.

 • O proteza va fi pusă la nas și va fi îndepărtată în a șasea sau a șaptea zi.

 • Rareori, nasul poate fi umflat și dureros în următoarele două sau trei săptămâni.

 • Vei începe să observi rezultatul prealabil după trei luni, vindecarea rănilor tesutului durează aproape aproximativ un an după procedură. Veți vedea rezultatul final după 1 an de la operație.

 • La 1 an de la operație, pacientul va avea un nas cu aspect natural conform formei dorite. conform literaturii, există riscul unei operații de revizuire de 3 - 5%. Cu tehnici moderne, forma nasului după operație se potrivește 97% din forma convenită înainte de operație.

Cât timp trebuie să stau în Turcia?

Pacientul trebuie să stea in Istanbul, Turcia , 7 nopți. La două zile de la operație, are loc consultatia cu medicul pentru a  îndepărta bandajul, iar apoi la 6 zile, înainte de a se întoarce acasă.

Care este vârsta ideală pentru rinoplastie? Există limite datorate vârstei?

Vârsta perfectă pentru a efectua procedura de rinoplastie este momentul în care decideți să lăsați deoparte toate fricile. Adolescenții și copiii ar trebui să evite intervențiile chirurgicale plastice, deoarece nasul lor este în creștere. Cu toate acestea, rinoplastia este posibilă după vârsta de 16 ani pentru femei și după 18 ani pentru bărbați. Există câteva excepții, dar, în general, acestea sunt limitele.

Poate fi tratat nasul cu laser?

Un laser este un instrument care taie și evaporă țesuturile, astfel încât poate dăuna unor părți interne ale nasului. Deoarece încălzește țesuturile, poate provoca moartea celulelor. Cu toate acestea, laserul este utilizat cu atenție pentru tratarea unora dintre afecțiunile nasului, cum ar fi, de exemplu:

 • Rinofera, care este o dezvoltare a glandelor grase ale nasului care face ca acesta să crească anormal. Procedura se face în afara nasului, astfel încât îngustarea nasului non-chirurgical este posibilă cu ajutorul unui laser.
 • Reducerea dimensiunii concha nazale.
 • Unii chirurgi folosesc un laser în locul unui bisturiu pentru a face mici tăieturi sub nas în rinoplastia deschisă.
 • Alergiile nazale rezultate din cartilagii mai mari pe septul nazal.

Pot avea rinoplastie fără intervenție chirurgicală?

Așa cum am explicat anterior, este posibil să se corecteze unele defecte ale nasului prin injectarea unor produse, dar nu toate defectele. De exemplu, putem ridica vârful nasului în cazul unui nas cu probleme.

Pot efectua transplant de păr și rinoplastie?

Este posibil să faceți ambele tratamente, cu condiția să stați 9 zile in Istanbul, mai întâi, se va face o operație de implant de păr, după 2 zile vom continua cu rinoplastia. După 6 zile, proteza nazala este îndepărtata și, odată ce situația pacientului este stabilă, poate să se întoarcă acasă.

Vă rugăm să vă amintiți că nu trebuie să luați Aspirină cu cel puțin 10 zile înainte de rinoplastie sau interventia dvs. va fi anulată pentru propria sănătate și securitate. De asemenea, nu recomandăm să luați Aspirină în prima săptămână după operație.

Din cauza pozițiilor culcat cu fata in jos, în timpul operației de transplant de păr, trebuie să o efectuăm prima data, iar după o zi de la transplantul de păr putem efectua operatia de rinoplastie.